Ga naar inhoud

Trainline - Wij vinden de goedkoopste treinkaartjes voor jou

Tijden en treinkaartjes zoeken

Wanneer er resultaten te zien zijn, gebruik dan de pijltjes omhoog en omlaag om ze te bekijken en klik op Enter om te selecteren. Gebruikers met een aanraakscherm kunnen de resultaten aantikken of vegen.
Soort rit
Heenreis
Vertrekt op
Terugreis
Vertrekt op

Europa's toonaangevende app voor reizen met trein en bus*

De app downloaden

Naar de appstoreNaar Google Play

Afbeeldingen beste-tarievenzoeker

Beperkte beschikbaarheid. Exclusief boekingskosten. VK: besparing op voorverkoopprijzen versus goedkoopste niet-voorverkoopprijzen. Alleen voor geselecteerde routes. Parijs: £ 29.00 enkele reis is gebaseerd op een retour. Meer informatie hier.

Heb je de bus overwogen?

Zoek meer opties voor je rit. Start een zoekopdracht en als er een bus beschikbaar is, laten we je de beste tickets zien.

Goedkope treinkaartjes - boek vooraf en bespaar 61 %*

We helpen je besparen op treinkaartjes door de goedkoopste prijzen voor je volgende National Rail boeking in het VK te markeren. Als je de treinkaartjes in de voorverkoop koopt, kun je veel geld besparen. Als je flexibel bent in je reistijden, kun je gebruikmaken van beste-tarievenzoeker om goedkope treinkaartjes te zoeken die andere klanten hebben gevonden. Waar wacht je nog op? Gemakkelijk boeken zonder problemen, je vindt alle prijzen en dienstregelingen voor treinen en bussen met ons gemakkelijke boekingsplatform. Wij vergelijken de prijzen van verschillende treinkaartjes en spoorwegondernemingen, zodat je dat niet zelf hoeft te doen.

Je rit plannen

Gebruik de Trainline rittenplanner om je volgende rit te plannen en te boeken, of bekijk onze dienstregelingen om ervoor te zorgen dat je je selecteerde trein op de dag van vertrek niet mist. Onze handige tool voor ticket alert kan ook worden gebruikt om je te melden wanneer er treinkaartjes in de voorverkoop beschikbaar komen, zodat je je rit ruim van tevoren kunt plannen. Reis je door Europa? Geen probleem! Wij werken samen met meer dan 200 trein- en busmaatschappijen in meer dan 40 landen die je zo mee op avontuur nemen. Meer informatie over treinen in Europa of reizen in Europa met de bus kun je vinden op één geweldige app.


* Op basis van aantal downloads op de app vanaf 13 mei 2018